Om bloggen

Om författaren

Fredrik Nilsson heter jag som skriver här på Självförsvarsbloggen. Det är en blogg som som hjälper vanliga människor att bli bättre på självförsvar.

Den främsta anledningen till att jag skriver är för att andra ska få praktiska självförsvarstips och lite inblick i vad självförsvar är och vilken nytta man har av att kunna självförsvar.

Jag har bloggat i ämnet sedan april 2006. Tidigare på Aftonbladet: http://blogg.aftonbladet.se/922, men det gick för segt och jag hann även med en kort vistelse på http://sjalvforsvar.wordpress.com.

Självförsvarsträning

Sedan år 2000 tränar jag ju-jutsu inom Sveriges största ju-jutsustil Ju-jutsu Kai som är en självförsvarsinriktad kampsport. Jag har svart bälte (1 Dan) inom stilen, vars slogan lyder “Ju-jutsu – ett modernt självförsvar med tradition och kvalitet.” Jag är utbildad instruktör och har instruerat sedan 2002.

Hösten 2008 började jag om som nybörjare på Krav Maga.

Jag har också deltagit i en kurs med namnet: “Surviving Violent Street Confrontation”.

Jag arrangerar även kurser i självförsvar för företag, tjejer, killar och även som events för företag, möhippor och svensexor. Jag håller dessa kurser dels ideellt för ju-jutsuklubben, men också genom det egna företaget.

Om Självförsvarsbloggens läsare

Den senaste månaden har bloggen haft 718 besökare som har tittat på 1311 sidor/inlägg. Läsarna vill bland annat veta mer om självförsvar och nödvärnslagen. Se Självförsvarssökord September »

Kontakt

Om du har några frågor, eller kanske vill inleda någon form av samarbete?
Gå till kontaktsidan »

Trevlig läsning!

Fredrik Nilsson

Självförsvarsbloggen

Självförsvarsbloggen